maandag 20 december 2010

Periode na Australië!

Wat heb je gedaan nadat je terug kwam uit Australië?

Australië zat er helaas op, het was echt fantastisch en vond het dan ook erg jammer om naar huis te gaan, maar aan de andere kant was het ook wel erg gezellig om iedereen te zien. En bij thuiskomst stond ook meteen weer wat leuks op het programma, namelijk het beroemde en beruchte Junkie toernooi!
Junkies was zoals elk jaar weer enorm geslaagd. Dit toernooi is een combinatie van fun en goed squash. Je speelt in een team bestaande uit 4 heren en 2 dames en iedereen speelt een wedstrijd. Naast het squash zijn er ook andere activiteiten, dit jaar zijn we naar het strand gegaan en daar wat gegeten, daarna Amsterdam in vor een feestje. Verder was er op zaterdag een thema feestje bij Meersquash en voor de liefhebbers nog een afterparty op zondag in het casino (bleek geen liefhebber te zijn)... Het was erg leuk, mijn team was uiteindeijk 3de geworden, wat een goede prestatie was als je kijkt naar het deelnemersveld, maar toch hadden we heel graag in de finale gestaan. Het is ook heerlijk om een toernooi te spelen waar geen druk op staat en waar plezier heel hoog in het vaandel staat (al wil niemand verliezen)!

Na dit toernooi eerst een weekje rust genomen, was wel een beetje squashmoe geworden na mijn avontuur in Australie en dan is het heerlijk om je racket even een week niet aan te raken!
Na deze week begon het echte werk weer. Ik had helaas nog geen nieuwe internationale toernooien op de planning staan, wat inhield dat de komende maanden in het teken stond van hard trainen en het spelen van veel competitie aangezien er 7 wedstrijden gepland stonden in twee maanden. Moet om eerlijk te zeggen bekennen dat ik na een tijdje het harde trainen wel een beetje zat begon te worden helemaal omdat je heel graag ergens naartoe wilt werken, maar als je niet in bepaalde toernooien komt door je lage wereldranking dan is dat lastig! Dus de grootste focus lag in deze maanden op het zo goed mogelijk spelen van de competitie, wat op zich redelijk is gelukt. Verder heb ik in deze periode ook competitie gespeeld in Duitsland en in Zwitserland, waar vooral de competitie in Zwitserland erg leuk was! Was bij dit team gekomen doordat ik twee Zwitserse jongens in Australie had ontmoet, Reiko Peter en Jonas Dahler, die speelden voor dit team en zei mij gevraagd hadden of ik zin had om voor hun team te komen spelen. Nou dat had ik wel :) !
Was erg leuk om deze jongens weer te zien en hebben het naast het squashen (2x winst in de comp) ook erg gezellig had, wat ook niet onbelangrijk is!

Nadat ik terug kwam uit Zwitserland begonnen de eerste toernooien ook weer in zicht te komen, en daar was ik erg blij mee! De eerste twee toernooien op de agenda waren de Kean Open in Delft en de Dutch Open in Rotterdam! In mijn volgende blog hier meer over!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten